Διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές του Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 07:30 Διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές του Δομοκού

Μέχρι Γούρα η διακοπή την Τρίτη 13 Αυγούστου…

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Δομοκού, Περιοχή Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δομοκού.

Ειδικότερα, από τις 08:30’ το πρωί έως τις 10:30’ το πρωί, θα γίνει διακοπή ρεύματος στα χωριά, Άνω Παλαμά, Κάτω Παλαμά, Μακρολίβαδο, Μελιταία, Φιλιαδώνα και Νεοχώρι του Δήμου Δομοκού και πέριξ των αρδευτικών του Δήμου, καθώς και στην Κοινότητα Ανάβρας (Γούρα), προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο Μέσης Τάσης.

Επίσης την ίδια ημέρα από τις 11:00’ το πρωί έως τις 14:00’ το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή ρεύματος στο χωριό Καρυές του Δήμου Δομοκού.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση