Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που είχε συλληφθεί μετά την επεισοδιακή διάρρηξη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 08:04 Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που είχε συλληφθεί μετά την επεισοδιακή διάρρηξη

Ο 25χρονος ρομά είχε συλληφθεί μετά την καταδίωξη στην κοινότητα της Αγίας Παρασκευής, όπου αυτός και ακόμη πέντε συνεργοί του είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητό τους.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε 25χρονος ρομά από τη Λαμία, πατέρας πέντε παιδιών, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα για την επεισοδιακή διάρρηξη στην κοινότητα της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της Πέμπτης (8/8).

Να υπενθυμίσουμε ότι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν έξι άνδρες Ρομά να έχουν εισέλθει σε σπίτι πλησίον του γηπέδου και να το αδειάζουν.

Στις φωνές των περίοικων και στη θέα του πρώτου περιπολικού που έφθασε στο σημείο, οι δράστες έγιναν καπνός, άφησαν ωστόσο πίσω τους το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν μεταβεί στην εν λόγω περιοχή, καθώς και τα πράγματα που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι.

Στη φυλακή

Άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας ταυτοποίησαν και συνέλαβαν ένα άτομο ηλικίας 25 ετών, το οποίο οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία για διακεκριμένη κλοπή και σύσταση ομάδας για τη διενέργεια κλοπών, ενώ οι υπόλοιποι πέντε συνεργοί του 25χρονου αναζητούνται.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι συμμετείχε στην διάρρηξη το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες σε ότι φορά την σύσταση ομάδας και τις διακεκριμένες κλοπές. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν Ανακριτή και Εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Δεν αποδεχόμαστε τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδόθηκαν και οδήγησαν στην προσωρινή κράτησή του. όταν εκδικαστεί η υπόθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων θα αποδείξουμε ότι ήταν μια απλή κλοπή και όχι διακεκριμένη κλοπή, όπως το κατηγορητήριο αναφέρει....», είπε στο LamiaReport ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση