Λαμία: Οπαδικά τα κίνητρα της αιματηρής συμπλοκής στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 07:44 Λαμία: Οπαδικά τα κίνητρα της αιματηρής συμπλοκής στις Ράχες

«Μόνο ΠΑΟΚ, εμείς είμαστε από τη Θεσσαλονίκη. Βαζέλια σας βρήκαμε και θα σας γα@@@@@@@», είπαν οι πέντε δράστες που χτύπησαν με μαχαίρια, τσεκούρια, σφυριά και καδρόνια, τους νεαρούς από την Στυλίδα στην παραλία Ραχών.

Ξεκάθαρα σε οπαδικά κίνητρα αποδίδει η αστυνομία την επίθεση που δέχτηκε παρέα νεαρών τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλία Ραχών, με αποτέλεσμα δυο άτομα να καταλήξουν μαχαιρωμένα στο νοσοκομείο και ακόμη δυο πιο ελαφρά τραυματισμένα στο κέντρο υγείας Στυλίδας.

«Τι ομάδα είσαι»

Όπως έλεγε και το ρεπορτάζ του LamiaReport η παρέα των πέντε "νταήδων", (δύο Λαμιώτες και τρεις Θεσσαλονικείς) ψαχνόντουσαν για καβγά τρομοκρατώντας νεαρούς, ακόμη και ανήλικους, με την ερώτηση «τι ομάδα είσαι», ενώ αρκετές φορές έπεφταν και πάνω τους για να προκαλέσουν επεισόδιο.

Έτσι ξεκίνησε και ο καβγάς σε ένα από τα bar της περιοχής όταν ένας από τους πέντε δράστες έπιασε από το λαιμό έναν νεαρό από τη Στυλίδα και του είπε: «Παλιόπ@@@@@ βαζέλα θα σε γα@@@@».

Λίγη ώρα αργότερα οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο και οι πέντε δράστες κατέβηκαν από την μαύρη μερσεντές φωνάζοντας: «Μόνο ΠΑΟΚ, εμείς είμαστε από τη Θεσσαλονίκη. Βαζέλια σας βρήκαμε και θα σας γα@@@@@@@», και επιτέθηκαν με μαχαίρια, τσεκούρια, σφυριά και καδρόνια, τραυματίζοντας τους τέσσερις νεαρούς και τον πατέρα του ενός που ήταν μαζί τους.

Βαρύ κατηγορητήριο

Και οι πέντε δράστες έχουν συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και έχουν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο πρώτος συλληφθείς, ένας 26χρονος Λαμιώτης απολογείται σήμερα, ενώ αύριο θα απολογηθούν ακόμη δυο, ο 17χρονος από τη Λαμία και ένας 19χρονος από την Θεσσαλονίκη. Οι άλλοι δυο συλληφθέντες από την Θεσσαλονίκη, ηλικίας επίσης 19 ετών, θα απολογηθούν την Παρασκευή (16/8).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πέντε συλληφθέντες είναι πολύ βαριές, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, από κοινού, η οποία έχει σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο, η οποία μάλιστα έγινε σε τόπο και χρόνο που δεν υπήρχε κάποια αθλητική εκδήλωση και η οποία τελέστηκε με χρήση αντικειμένων που μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση