Δωρεά της «ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42» στη Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 12:29 Δωρεά της «ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42» στη Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου Λαμίας

Γνωρίζοντας από τον περασμένο Νοέμβριο, τις ανάγκες της Βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της, το Chapter HJ-42 της ΑΧΕΠΑ «Θερμοπύλες», παρέδωσε την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 υλικά και εξοπλισμό απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της.

Τη δωρεά παρέλαβε ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης του ΓΝ Λαμίας Νευροχειρουργός Επιμελητής Α’, Σάββας Μαρκόπουλος, από τον Πρόεδρο του Chapter HJ-42 της ΑΧΕΠΑ «Θερμοπύλες», με έδρα τη Λαμία Αθανάσιο Κακαρούντα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο Φιλανθρωπίας, Δημήτριο Χρυσαφόπουλο, το Γραμματέα της οργάνωσης Δημήτριο Φλέγγα και το μέλος Δημήτριο Καρακώστα.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42:

«Σε συνέχεια της πολύ καλής συνάντησης, που είχε αντιπροσωπεία της «ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42» τον περασμένο Νοέμβριο με τον εκπρόσωπο της Βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Μαρκόπουλο Σάββα, Νευροχειρουργό, Επιμελητή Α’ ΓΝΛ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 η παράδοση της δωρεάς προς τη Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου. Ο Πρόεδρος του Chapter HJ-42 της ΑΧΕΠΑ «Θερμοπύλες», με έδρα τη Λαμία κ. Κακαρούντας Αθανάσιος συνοδευόμενος παρέδωσαν υλικά και εξοπλισμό απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργίας της Βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου Λαμίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση