Δημόσιες τουαλέτες στη Λαμία...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 13:10 Δημόσιες τουαλέτες στη Λαμία...

«Χρειάζονται φύλαξη και περισσότερη καθαριότητα...»

Μετά το κλείσιμο των τουαλετών που υπήρχαν στην πλατεία Πάρκου, οι μοναδικές δημόσιες τουαλέτες που υπάρχουν την πόλη είναι αυτές στα σκαλάκια της οδού Ναυαρίνου, δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είναι πεντακάθαρες γιατί εκεί θα πάει κάποιος επισκέπτης στην πόλη μας και φυσικά οι δημότες όταν έχουν ανάγκη.

Αυτό που λέει το ρεπορτάζ είναι ότι σε γενικές γραμμές είναι καθαρές, αλλά πολλές φορές υπάρχει μια άσχημη μυρωδιά η οποία φτάνει μέχρι και τα γύρω καταστήματα.

Επίσης, όπως συνέβαινε και στις τουαλέτες της πλατείας Πάρκου, γυναίκες ρομά κλείνουν "ραντεβουδάκια" με ηλικιωμένους με ότι αυτό συνεπάγεται.

«Οι τουαλέτες χρειάζονται φύλαξη και εποπτεία, καθώς επίσης και περισσότερη καθαριότητα γιατί πολλές φορές μυρίζουν άσχημα σε όλη τη γειτονιά...Και φυσικά να υπάρχει μια εποπτεία ποιοι μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα γιατί βλέπουν πολλά τα μάτια μας καθημερινά εδώ...», είπε στο LamiaReport ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση