Γέμισε βιβλία η πλατεία στο Ρεγγίνι - Όμορφες εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 20:04 Γέμισε βιβλία η πλατεία στο Ρεγγίνι - Όμορφες εικόνες!

Για να περνάει η ώρα των παιδιών και των μαμάδων...

Τώρα το καλοκαίρι οι έρημες πλατείες στα χωριά μας σφύζουν από ζωή από τα παιδιά που έρχονται με τις οικογένειές τους για τις καλοκαιρινές διακοπές, στο χωριό του μπαμπά ή της μαμάς .

Το ίδιο συμβαίνει και στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, όπου στην πλατεία μαζεύονται για να παίξουν πολλά παιδάκια, με το ποδήλατό τους, το πατίνι τους ή άλλα παιχνίδια.

Εδώ λοιπόν η κ. Σούλη Μπέλλου πήρε μια εξαιρετική πρωτοβουλία και γέμισε με βιβλία διάφορα σημεία της πλατείας, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

«Μερικά παιδάκια δεν έχουν τη δυνατότητα για παιχνίδια και οι μαμάδες δεν έχουν τι να κάνουν περιμένοντας. Αντί να κοιτάνε το κινητό τους πήρα την πρωτοβουλία να πάω βιβλία να ξεφυλλίζουν να περνάει ευχάριστα η ώρα και των μαμάδων και των παιδιών..όταν περάσει ο καιρός όσα έχουνε μείνει θα τα πάμε στην βιβλιοθήκη του σχολείου μας....», λέει στο LamiaReport η κ. Μπέλλου.

Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και μακάρι να βρεθούν μιμητές, γιατί είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε, μικροί και μεγάλοι, ότι η γνώση δεν είναι στο κινητό αλλά στα βιβλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση