Σήμερα η κηδεία της Θάνιας Αγγελοπούλου - «Έσβησε» το γλυκό χαμόγελό της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 09:22 Σήμερα η κηδεία της Θάνιας Αγγελοπούλου - «Έσβησε» το γλυκό χαμόγελό της

Η κηδεία της θα γίνει στις 3:00' το μεσημέρι της Πέμπτης (22/8) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

«Έφυγε» από τη ζωή στα 58 της χρόνια μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Θάνια (Θεανώ - Μαρία) Αγγελοπούλου.

Έσβησε το γλυκό χαμόγελο ενός δυναμικού ανθρώπου, με αρχές και απόψεις, που ασκούσε το λειτούργημα του οδοντιάτρου στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας δουλέψει και στο ΙΚΑ Στυλίδας για πολλά χρόνια.

Ο χαμός της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και τους συναδέλφους της στο Νοσοκομείο Λαμίας, που έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι γιατροί του Γ.Ν.Λαμίας εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια της Θάνιας Αγγελοπούλου που έφυγε σήμερα από κοντά μας. Υπήρξε αγαπητή συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ν.ΙΑ.Λ., αγωνίστρια και δυναμική σε όλη της την πορεία.

Καλό ταξίδι Θάνια. Συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου

Η αδερφή της Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου, που έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, με ένα συγκινητικό μήνυμα την αποχαιρετά:

«Έφυγες ήρεμα γαλήνια πιο όμορφη από ποτέ και στην αγκαλιά του αγαπημένου σου γαμπρού . Θα μας λείψεις …. Σε αγαπάμε  πολυ!!!»

Η κηδεία της Θάνιας Αγγελοπούλου, θα γίνει την Πέμπτη (22/8/24) στις 3:00' το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους "ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ". Αριθ. Λογ. GR8201715580006558108671516.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό παράδεισο!

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας

«Με βαθιά θλίψη η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας αποχαιρετούμε την Διευθύντρια Οδοντιατρικής Θεώνη (Θάνια) Αγγελοπούλου, ιατρό και συνάδελφο μας.

Σεβόμενοι τον πόνο της οικογένειας και των οικείων της, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.»

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου τους

«Όλοι οι Οδοντίατροι και τα μέλη  Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής Συναδέλφου, παλαιού μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και Διευθύντριας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας Θάνιας Αγγελοπούλου.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή  μας στην οικογένεια και τους αγαπημένους της φίλους.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΑΔΈΛΦΙΣΣΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Καλό παράδεισο!»

Συλλυπητήρια της Περιφερειακής Παράταξης  Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση - Απόστολος Γκλέτσος

«Ο Απόστολος Γκλέτσος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης Στερεάς Ελλάδας,  εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους για την απώλεια της Διευθύντριας της οδοντιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Θάνιας Αγγελοπούλου,  η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Υπήρξε μία πραγματική αγωνίστρια στον πολύπαθο κλάδο της υγείας τον οποίο υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και διακρίθηκε για το ήθος και την αξιοπρέπεια της.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκφράζουμε από καρδιάς σε όλη την οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό κατευόδιο…»

Συλλυπητήρια από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

«Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια της Διευθύντριας της Οδοντιατρικής του Νοσοκομείου Λαμίας, Θάνιας Αγγελοπούλου που έφυγε από κοντά μας.

Υπήρξε αγωνίστρια, με συνεχή δημοκρατική πορεία.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Καλό ταξίδι Θάνια.

Ας είναι ελαφρυ το χώμα που σε σκεπάζει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση