Ληστές «μπούκαραν» σε σπίτι Λαμιώτη εμπόρου - Τον χτύπησαν με σιδερογροθιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 09:12 Ληστές «μπούκαραν» σε σπίτι Λαμιώτη εμπόρου - Τον χτύπησαν με σιδερογροθιά

«Από τύχη ζούμε…» , είπε στο LamiaReport ο γνωστός έμπορος της πόλης μας που πάλεψε με τους θρασύτατους ληστές που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους…

Θύμα άγριας ληστείας, έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/8) γνωστός έμπορος της Λαμίας, όταν στο σπίτι του, που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, «μπούκαραν» δύο αδίστακτοι ληστές.

Η ώρα ήταν 02:45’ τα ξημερώματα όταν άκουσε το θόρυβο από τη σίτα παραθύρου που βρίσκεται σε ακάλυπτο και προσβάσιμο μόνο από διπλανά σπίτια, χώρο.

Όταν πήγε να δει τι συμβαίνει ήρθε αντιμέτωπος με δύο Ρομά έναν μικρό - πιθανότατα ανήλικο - και έναν μεγάλο, γύρω στα 50.

Οι θρασύτατοι ληστές δεν είχαν μπει καν στον κόπο να κρύψουν τα πρόσωπά τους και για αυτό του επιτέθηκαν προκειμένου να αποφύγουν να πιαστούν. Πάνω στη συμπλοκή, ο μικρός με σιδερογροθιά, κατάφερε στον έμπορο και ιδιοκτήτη του σπιτιού, ένα γερό χτύπημα στη μύτη και στο μέτωπο, ενώ και ο άλλος Ρομά βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει για να τον αποφύγει και έτσι να το σκάσουν με το συνεργό του από το παράθυρο.

Σοκαρισμένος ο γνωστός έμπορος αναζήτησε ιατρική βοήθεια σε φαρμακείο, δοξάζοντας το Θεό, που οι ληστές αντί σιδερογροθιάς δεν είχαν κανένα μαχαίρι!

«Από τύχη ζούμε… Αν παρακολουθείς την επικαιρότητα βλέπεις συνεχώς θέματα που μπορεί να σου στοιχίσουν από το πουθενά τη ζωή», είπε στο LamiaReport ο γνωστός έμπορος, ζητώντας να μην αναφερθεί το όνομά του. «Θα μπορούσε αντί σιδερογροθιάς να είχε ένα μαχαίρι και τώρα δε θα μιλούσαμε. Πιστεύω ότι όλη αυτή η παραβατικότητα ξεκινά και τελειώνει από την ατιμωρησία. Η κλοπή, ακόμη και η ληστεία, η απάτη, η απανθρωπιά, μάθαμε να τα θεωρούμε ως κάτι φυσιολογικό και έτσι αντιμετωπίζονται και από το νόμο. Σήμερα έτυχε σε μένα, αύριο θα είναι κάποιος άλλος στη θέση μου και μπορεί να μη σταθεί τόσο ‘’τυχερός’’», μας λέει με πικρία.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι είμαστε… ‘’τυχεροί’’ που ζούμε «σε μια όαση χωρίς εγκληματικότητα» περιοχή, όπως ανέφερε πρόσφατα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Τώρα γιατί γενικότερα η επαρχία, είναι ξέφραγο αμπέλι με συμμορίες να πυροβολούν, να ληστεύουν και να κατακλέβουν τον κοσμάκη και πως αυτό βαφτίζεται «μη εγκληματικότητα» είναι η ερώτηση του… εκατομμυρίου!...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση