Λαμία: Διέρρηξαν το σπίτι του Γιώργου Νερολή λίγη ώρα μετά την κηδεία του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 08:20 Λαμία: Διέρρηξαν το σπίτι του Γιώργου Νερολή λίγη ώρα μετά την κηδεία του

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα και έκαναν το σπίτι άνω-κάτω ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα…

Δε σεβάστηκαν ούτε τον ανθρώπινο πόνο, οι άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν το σπίτι του αείμνηστου γιατρού Γιώργου Νερολή, λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία του!

Δεν είχε νυχτώσει καλά καλά όταν άγνωστος αριθμός δραστών, έσπασε την πόρτα του σπιτιού του γιατρού στην οδό Εκκλησιών και πέρασαν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας προφανώς για χρήματα και τιμαλφή. Μάλιστα, γείτονας φέρεται να είδε τρία ύποπτα άτομα να κινούνται στην περιοχή πιθανότατα μετά τη διάρρηξη και κατά την αποχώρησή τους.

Δεν έγινε γνωστό αν έλειψαν πράγματα, ωστόσο ενημερώθηκε για το περιστατικό η αστυνομία, που αναζητεί τους δράστες και μέσω καμερών που υπάρχουν στη γύρω περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση