Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Μεγάλη έρευνα για την Διάχυση & Απορρόφηση των Χρηματοδοτικών Εργαλείων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 07:47 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Μεγάλη έρευνα για την Διάχυση & Απορρόφηση των Χρηματοδοτικών Εργαλείων

Πάρτε μέρος ώστε να υπάρξει καταγραφή των πραγματικών αναγκών…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο πλαίσιο βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του & υποστήριξης των επιχειρήσεων μελών του, πραγματοποιεί την 1η μεγάλη έρευνα σχετικά με την διάχυση & απορρόφηση των χρηματοδοτικών εργαλείων από τις επιχειρήσεις της ΠΕ Φθιώτιδας, τις ανάγκες χρηματοδότησης καθώς και για το επενδυτικό και οικονομικό κλίμα της ευρύτερης περιοχής.

Κύριος στόχος του είναι να καταγράψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων - μελών του και να δεχθεί προτάσεις και παρεμβάσεις και οι υπηρεσίες του να γίνουν αποδοτικότερες.

«Με αυτό τον τρόπο, γινόμαστε η φωνή σου διεκδικώντας περισσότερα για την επιχειρηματική μας κοινότητα», σημειώνουν στην πρόσκλησή τους οι άνθρωποι του Επιμελητήριου.

«Σε προσκαλούμε λοιπόν, να πάρεις μέρος στην μεγάλη έρευνα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την οποία επιμελείται ο διακεκριμένος φορέας “Eteron - Ινστιτούτο για την Κοινωνική Αλλαγή”, που έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με το King’s College του Λονδίνου, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το ΕΚΠΑ.

»Η συμβολή σου στην έρευνα αυτή είναι καίρια, για να εκπροσωπήσουμε τις ανάγκες και τα συμφέροντά σου αποτελεσματικότερα».

Σημειώνουμε ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν από το  Επιμελητήριο Φθιώτιδας και το Ινστιτούτο Eteron.

Για να λάβετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση