Λαμία: Εντοπίστηκε το νεαρό ζευγάρι και πλήρωσε τις πίτσες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 07:38 Λαμία: Εντοπίστηκε το νεαρό ζευγάρι και πλήρωσε τις πίτσες

«Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, νομίζω δε θα το επαναλάβουν…»

Η δημοσιοποίηση του θέματος με το νεαρό ζευγάρι που έφυγε χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό στην πιτσαρία - σπαγγετερία «Il Tartuffo» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (21/8), έφερε αποτέλεσμα, καθώς το ζευγάρι εντοπίστηκε και πλήρωσε κανονικά.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Νίκος Χάρλας, δέχθηκε τηλεφωνήματα που οδήγησαν στον εντοπισμό του ζευγαριού σε ξενοδοχείο της πόλης.  

Όταν βρέθηκαν τετ α τετ με την υπάλληλο του καταστήματος, που τους περίμενε στη ρεσεψιόν, αν και αρχικά προσπάθησαν να το αρνηθούν, στο τέλος αναγκάστηκαν να πληρώσουν κανονικά.

Όπως σημείωσε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, ήταν η κοροϊδία που τους προκάλεσε να δημοσιοποιήσουν το θέμα, καθώς οποιοσδήποτε αν τους ζητούσε λίγο φαγητό και δεν είχε να πληρώσει, θα του το έδιναν.

«Αισθανθήκαμε όμως ότι μας κορόιδευαν και η υπάλληλος που τους εξυπηρέτησε επέμεινε ότι μπορεί να το επαναλάβουν και σε άλλους επαγγελματίες αν κάποιος δεν έκανε κάτι να τους σταματήσει. Νομίζω μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, δε θα το επαναλάβουν, τουλάχιστον όχι στη Λαμία», τόνισε ο κ. Χάρλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση