Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευτέρα και Τρίτη για τη γιορτή του Αγίου Φανουρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 07:57 Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευτέρα και Τρίτη για τη γιορτή του Αγίου Φανουρίου

Που θα έχουμε διακοπή κυκλοφορίας…

Την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της οδού Παπαποστόλου στη Λαμία, λόγω τέλεσης της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Φανουρίου στον ομώνυμο ιερό ναό, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό στο ρεύμα πορείας προς το κέντρο της πόλης και ειδικότερα στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Αρκαδίου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει τη Δευτέρα 26-08-2024 κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 και την Τρίτη 27-08-2024 κατά τις ώρες 07:30 έως 11:30.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς την έξοδο της πόλης (κόμβο Ξηριώτισσας) θα διεξάγεται κανονικά, μέσω της οδού Παπαποστόλου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων προς το κέντρο της πόλης θα διεξάγεται μέσω της οδού Αρκαδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση