Ελεύθερος υπό όρους 27χρονος που εμπλέκεται στη διάρρηξη της Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 08:44 Ελεύθερος υπό όρους 27χρονος που εμπλέκεται στη διάρρηξη της Αγ. Παρασκευής

Έξι άτομα είχαν «μπουκάρει» σε σπίτι και είχαν αρχίσει να το «ξαλαφρώνουν»…

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης στο ΑΤ κατοικίας του κάθε 1η και 15η του μήνα, αφέθηκε 27χρονος Ρομά ο οποίος συνελήφθη για την διάρρηξη - κλοπή στην κοινότητα της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της Πέμπτης (8/8).

Ο νεαρός είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του Ανακριτή Λαμίας, με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Οδηγήθηκε στον Ανακριτή με τους συνηγόρους υπεράσπισης Δημήτρη Κρούπη και Αργυρώ Καραφέρη να καταθέτουν τους νομικούς ισχυρισμούς τους ότι δεν πρόκειται για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

«Πιστεύουμε ότι ο νομικός ισχυρισμός μας ότι δεν πρόκειται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, έπαιξε ρόλο ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο εντολέας μας. Εκτός τούτου, στα πραγματικά γεγονότα τα οποία υπάρχουν στη σχηματισθείσα δικογραφία, δεν ήταν ισχυρά», δήλωσαν στο LamiaReport οι συνήγοροι υπεράσπισης του 27χρονου.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ένας 25χρονος Ρομά, πατέρας πέντε παιδιών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα τέσσερα άτομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση