Μεγάλη φυτεία κάνναβης στην ορεινή Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 08:55 Μεγάλη φυτεία κάνναβης στην ορεινή Φωκίδα (Φωτογραφία αρχείου)

Έτοιμα «δένδρα» είχαν οι καλλιεργητές…

Μία ακόμη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στην ορεινή Φωκίδα από αστυνομικούς του ΑΤ Δωρίδας σε συνεργασία με αστυνομικούς όμορων Τμημάτων της ΔΑ Φωκίδας.

Η επιχείρηση έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (26/8) σε δύσβατη περιοχή πλησίον της Καλοσκοπής και εντοπίστηκαν περί τα 700 πλήρως αναπτυγμένα δενδρύλλια έως και 2,5 μέτρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο και ειδικά παραπήγματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι καλλιεργητές για να μένουν και για να ξεραίνουν τη σοδειά, όπως και διάφορα εργαλεία - εξοπλισμός, στοιχεία που θα αξιολογηθούν από τους έμπειρους αστυνομικούς για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα (22/7) είχε εντοπιστεί στα γειτονικά Βαρδούσια κοντά στην Αρτοτίνα, άλλη μεγάλη χασισοφυτεία, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα είχαμε μία ακόμη επιτυχία στην περιοχή του Καλλιδρόμου.

Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει με την τεράστια χασισοφυτεία που είχε αποκαλυφθεί στη Λοκρίδα, όπου είχαν γίνει και συλλήψεις των καλλιεργητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση