Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα οι κατοίκοι της Ν. Μαγνησίας για την κεραία κινητής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 08:43 Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα οι κατοίκοι της Ν. Μαγνησίας για την κεραία κινητής

Την Τετάρτη η Απόφαση για προσωρινή διαταγή…

Ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να απομακρυνθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε στον οικισμό τους, κατέθεσαν οι κάτοικοι της Νέας Μαγνησίας Λαμίας, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν.

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) ο δικηγόρος των κατοίκων Δημήτρης Τσότσος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις ανησυχίες των κατοίκων της Νέας Μαγνησίας και να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχουν, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας στη συζητηση της προσωρινής διαταγής για την ανάκληση η μη της άδειας λειτουργίας της κεραίας, μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Υπέρ των κατοίκων παρέστησαν επίσης, ως νομικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς, ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος και εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων η δικηγόρος Αργυρώ Γιαννακοπούλου.

Η απόφαση προσωρινής διαταγής του Δικαστηρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αναμένεται αύριο Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση