Καρπενήσι: Πήρε πίσω την καταγγελία περί βιασμού η 17χρονη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 08:14 Καρπενήσι: Πήρε πίσω την καταγγελία περί βιασμού η 17χρονη

Ότι έκανε ήταν γιατί ο 14χρονος μίλησε σε φίλο του για τη συνεύρεσή τους…

Νέα τροπή στην καταγγελία βιασμού της 17χρονης από 14χρονο συναθλητή της στο Καρπενήσι, καθώς μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, η κοπέλα φέρεται να ανασκεύασε την κατάθεσή της και να περιγράφει ότι όσα έγιναν ήταν με τη θέλησή της.

Η νέα κατάθεση σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές του LamiaReport έγινε στην Ασφάλεια Καρπενησίου, κάτι που επιβεβαίωσε και στο protothema o δικηγόρος του διοργανωτή του Camp, Παναγιώτης Καρυδομάτης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε εκ νέου η 17χρονη Γερμανίδα ήταν ότι όσα έγιναν, ήταν με τη θέλησή της, όμως προχώρησε στην ψεύτικη καταγγελία, όταν έμαθε ότι ο 14χρονος μίλησε σε φίλο του για τη συνεύρεσή τους.

Το περιστατικό φέρεται να ήταν και σε γνώση του προπονητή του Camp ο οποίος και έπιασε τα δύο παιδιά στο δωμάτιο και ενημέρωσε σχετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση