Φθιώτιδα: Τραυματίστηκε σοβαρά 35χρονος σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 08:28 Φθιώτιδα: Τραυματίστηκε σοβαρά 35χρονος σε τροχαίο

Κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται να έπεσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων…

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή δίκυκλου οχήματος είχαμε το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 19:00’ στην επαρχιακή οδό Αχινός - Καραβόμυλος, στο ύψος του Αχινού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 35χρονος οδηγός του, έχασε τον έλεγχο του και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κάδους απορριμμάτων και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο σώμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακόμισε τον νεαρό δικυκλιστή σοβαρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Στυλίδας, που όταν έφτασε στο σημείο δεν βρήκε το δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση