Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος που είχε πετάξει με «παραπέντε»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 08:32 Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος που είχε πετάξει με «παραπέντε»

Δεύτερος θάνατος αιωροπτεριστή μέσα σε λίγες ημέρες…

Εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8) ο αγνοούμενος 60χρονος αθλητής του «παραπέντε» τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες το απόγευμα όταν ξεκίνησε με έναν φίλο του από τις Πλαταιές για να πραγματοποιήσουν μία ακόμη πτήση.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον του τοπωνυμίου «Τρεις Κορυφές» και του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, από την ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο σημείο κατάφεραν να προσεγγίσουν με δυσκολία οι Πυροσβέστες για να διαπιστώσουν τελικά ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Το θρίλερ είχε ξεκινήσει βραδινές ώρες της Τρίτης 27 Αυγούστου 2024, όταν ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου Έλληνα αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα. Την κλήση είχε πραγματοποιήσει ο φίλος του, όταν είδε ότι είχε περάσει ώρα από τη στιγμή που θα έπρεπε να είχε προσγειωθεί κι εκείνος στο προκαθορισμένο σημείο.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με τις Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες σήμερα, Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024, με την παράδοση της σορού σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Ελλάδα θρηνούσε για το χαμό ενός ακόμη 33χρονου αιωροπτεριστή στη Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση