Περιφέρεια Στερεάς: Διπλή πρόσκληση για τακτική και ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 13:15 Περιφέρεια Στερεάς: Διπλή πρόσκληση για τακτική και ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου…

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση απευθύνει η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Λουκία Θεοδώρου για την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:00’ π. μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία).

Συγχρόνως ενημέρωσε ότι την ίδια ημέρα και στο ίδιο μέρος στις 13:00’ θα διεξαχθεί και ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το τέταρτο δίμηνο του έτους 2024.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr, ενώ θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα παρακάτω:

Θέμα 1ο: Τροποποίηση της αριθμ.11/2024(ΑΔΑ:ΨΙΕΦ7ΛΗ-3ΔΔ) Απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας περί ορισμού προσώπων που θα συνυπογράφουν τις συναλλαγές με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα (Εμπορικές τράπεζες και Τράπεζα της Ελλάδος), για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς και των ηλεκτρονικών πληρωμών των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, στην Τράπεζα της Ελλάδος

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 2ο: Έγκριση της 5ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.   

Θέμα 3ο: Έγκριση της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έως το Β’ τρίμηνο 2024.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 4ο: Συμψηφισμός απαιτήσεων με το ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας -  Επιτροπή Ερευνών» (ΕΛΚΕ Π.Θ.)

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 5ο: Έγκριση 7ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2024. 

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Για την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας οι περιφερειακοί σύμβουλοι μπορούν να καταθέσουν θέματα μέχρι το Σάββατο 31.08.2024 (με αποστολή στο email της Γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου) και τα ληφθέντα θέματα θα κοινοποιηθούν στους συναδέλφους τους τη Δευτέρα 02.09.2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση