Φθιώτιδα: Από νωρίς το πρωί στον αέρα τα PZL

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 10:35 Φθιώτιδα: Από νωρίς το πρωί στον αέρα τα PZL

Πυρκαγιά το πρωί κοντά στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Λαμία…

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι πτήσεις των PZL για περιπολία και συνδρομή σε διάσπαρτες εστίες που σιγοκαίνε στην Όθρυ μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι ανάμεσα σε Λογγίτσι και Νεράιδα.

Ένας κορμός που έβγαλε και πάλι φλόγα, σε δύσβατο μέρος, ήταν η αφορμή για νέες ρίψεις προκειμένου να ολοκληρωθεί πλήρως η κατάσβεση στο βουνό.

Το πρωί της Παρασκευής επίσης το κέντρο της Πυροσβεστικής ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε καλαμιές στην οδό Σπύρου Λούη πλησίον του προπονητικού κέντρου του ΠΑΣ Λαμία.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και πλήρωμα της αστυνομίας, ενώ η πυρκαγιά κατεσβέσθη καίγοντας μόλις 10 τετραγωνικά με χόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση