Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές από κεραυνούς στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 16:32 Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές από κεραυνούς στην Εύβοια

Όχι μία, όχι δύο αλλά πέντε πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) στην κεντρική και νότια Εύβοια, εξαιτίας των κεραυνών, σύμφωνα με το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η έγκαιρη επέμβαση επίγειων και εναέριων μέσων έφερε αποτέλεσμα και οι πέντε πυρκαγιές είναι πλήρως ελεγχόμενες.

Ειδικότερα πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στους Δήμους Διρφύων - Μεσσαπίων, Κύμης - Αλιβερίου και Ερέτριας.

Η πιο επικίνδυνη από αυτές εκδηλώθηκε στο Μίστρο του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, όπου αναπόφευκτα ξύπνησαν μνήμες από την καταστροφική πυρκαγιά του 2007 με τους πέντε νεκρούς πυροσβέστες, το μνημόσυνο μάλιστα των οποίων τελέσθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Να σημειώσουμε ότι και στην Αττική εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές από κεραυνούς στην περιοχή των Καλυβίων Θορικού. Για την κατάσβεσή τους κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο της 1ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 1 ελικόπτερο και εθελοντές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση