Φοβερό τροχαίο με δύο παιδιά να βρίσκουν τραγικό θάνατο στην Εύβοια - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 20:23 Φοβερό τροχαίο με δύο παιδιά να βρίσκουν τραγικό θάνατο στην Εύβοια - Δείτε εικόνες Φωτογραφία: egnomi.gr

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι 20 ετών και οι δυο) διαλύθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό.

Το τρομακτικό τροχαίο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (30/8), στο δρόμο Χαλκίδας- Βασιλικού, κάτω από την γέφυρα της Λαμψάκου.  

Σύμφωνα με το egnomi.gr από την σφοδρή σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με φορτηγό μεταφορών, έχασαν την ζωή τους και οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 20 ετών.

Τα δύο παιδιά απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν πλέον καμία βοήθεια.

Τραυματίες είναι ο οδηγός του φορτηγού και ο συνοδηγός του, οι οποίοι διακομιστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

 Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας.

Δείτε φωτογραφίες από το eviatop:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση