Ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση στη Βόρεια Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 09:18 Ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση στη Βόρεια Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νύχτα έγινε μέρα από τους κεραυνούς σε όλη τη χώρα…

Μα ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες που συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα μας και ειδικά στη δυτική και κεντρική Ελλάδα.

Στη Φθιώτιδα, ο Δήμος Δομοκού γνώρισε - μέχρι τώρα - τη μανία του καιρού όπου εκτός από ισχυρή βροχόπτωση σε ορισμένα σημεία είχαμε και χαλαζόπτωση!

Δείτε το βίντεο από την περιοχή του Θαυμακού:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο χωριό όπως και στο Βούζι είχαμε τα σημαντικότερα ποσοστά βροχόπτωσης το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά και στην περιοχή της Θεσσαλιώτιδας. Η τελευταία επηρεάστηκε από την κακοκαιρία όπως και όλος σχεδόν ο Θεσσαλικός κάμπος. Οι παρεμβάσεις του Δήμου Δομοκού που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, προς το παρόν, δεν έχουν επιτρέψει να δημιουργηθούν προβλήματα σε υποδομές και απομένει να δούμε με το πρώτο φως της ημέρας τι ζημιές έγιναν στις καλλιέργειες, καθώς υπάρχουν σημαντικές εκτάσεις βαμβακιού που ήταν έτοιμο να ανοίξει.

Σημαντικές βροχοπτώσεις να συμπληρώσουμε ότι είχαμε και στο ορεινό κομμάτι της Όθρυος, όπου εκδηλώθηκαν και καταιγίδες με έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Δείτε μια εικόνα με τα κεραυνικά πλήγματα στην ευρύτερη περιοχή:

(Πηγή: blitzortung.org)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εξαιτίας της κακοκαιρίας, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής διακοπή ρεύματος στο Άνυδρο Στυλίδας. Πολύ δυνατή βροχή ξεκίνησε και στη Στυλίδα γύρω στις 21:00’ το βράδυ.

Έντονη βροχή και στη Λαμία μετά τις 21:30'.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση