Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 09:04 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό

Για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση.

Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας κήρυξε τον Βόλο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα μήνα μετά την εμφάνιση νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Συγκεκριμένα με σημερινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, αποφασίζεται η κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση που εκδηλώθηκε στον Παγασητικό κόλπο, στις 28-08-2024.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία την ημερομηνία εκδήλωσης του φαινομένου και για έναν μήνα, ήτοι έως και 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση