Πένθος στη Λαμία για τον φαρμακοποιό Τάκη Πρέντζα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 09:08 Πένθος στη Λαμία για τον φαρμακοποιό Τάκη Πρέντζα

Δύσκολες ώρες και για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκη Πρέντζα, που έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Λαμιώτης φαρμακοποιός Τάκης Πρέντζας, πατέρας του νυν προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκη Πρέντζα.

Ο Τάκης Πρέντζας υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα, που άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία με μεγάλη προσφορά στους συνανθρώπους του και τον τόπο του.

Ο εκλιπών ήταν ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα και στενός συνεργάτης του Λάμπρου Παπαδήμα.

Το ιστορικό φαρμακείο στη συμβολη των οδών Όθωνος και Κολοκοτρώνη υπήρξε πολιτικό στέκι, όπως και το καφενείο στα στενά, που έπαιζε τάβλι με τον φίλο του τον Λάμπρο κάνοντας ταυτόχρονα και τις πολιτικές αναλύσεις με την ομήγυρη.

Ο Τάκης Πρέντζας διετέλεσε επί σειρά ετών, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων επί δημαρχίας του Λάμπρου Παπαδήμα και Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Ανδρέα Ξάνθη. Επίσης διετέλεσε Διοικητής στο Νοσοκομείο της Λαμίας και πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή 1/9/24 στις 12:00'  το μεσημέρι στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από το LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση