Εύβοια: Ο απατεώνας «βρήκε» τον… αστυνομικό του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 09:22 Εύβοια: Ο απατεώνας «βρήκε» τον… αστυνομικό του

Πως γλύτωσε την τελευταία στιγμή από την απάτη ηλικιωμένη γυναίκα…

Από θαύμα γλύτωσε μια 85χρονη γυναίκα το να πέσει θύμα απάτης το απόγευμα του Σαββάτου 31/08 στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η 85χρονη νωρίτερα έλαβε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος της ζήτησε χρηματικό ποσό για να σώσει τον αδελφό της από ατύχημα που υπέστη.

Λίγο μετά τις 19:00’ σοκαρισμένη πήγε στο σημείο συνάντησης με το ποσό των 1000 ευρώ όπου συναντήθηκε με τον δράστη. Από τύχη λίγο πριν την στιγμή της παράδοσης περνούσε από το σημείο τυχαία αστυνομικός ο οποίος διαπίστωσε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Άμεσα διαπίστωσε ότι επρόκειτο για περίπτωση εξαπάτησης και προχώρησε στην σύλληψη του 40χρονου άνδρα ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής 01/09 ενώπιον του Εισαγγελέα στα δικαστήρια Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε την συνέχιση της κράτησής του. Την Τρίτη αναμένετε να εμφανισθεί ενώπιον του ανακριτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση