Ο πρώην Λιμενάρχης Στυλίδας Γιάννης Κοντοστέργιος αναλαμβάνει το Κ.Λ. Βόλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 13:36 Ο πρώην Λιμενάρχης Στυλίδας Γιάννης Κοντοστέργιος αναλαμβάνει το Κ.Λ. Βόλου

Αναμένονται και άλλες αλλαγές στα Λιμεναρχεία…

Καθήκοντα Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου αναλαμβάνει ο Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Κοντοστέργιος, ο οποίος έχει υπηρετήσει παλαιότερα ως Λιμενάρχης Στυλίδας με το βαθμό του Πλωτάρχη.

Ο κ. Κοντοστέργιος είχε αναλάβει τον Σεπτέμβριο του 2014 στη θέση του Λιμενάρχη Στυλίδας αντικαθιστώντας τον Κυριάκο Λιάκο, ενώ τον Ιούλιο του 2017 μετακινήθηκε ως Αντιπλοίαρχος και Κεντρικός Λιμενάρχης Κέρκυρας και στη θέση του είχε αναλάβει ο Στέφανος Καλαμίδας.

Νωρίτερα, ο κ. Κοντοστέργιος είχε υπηρετήσει ως Προϊστάμενος Ασφαλείας Βόλου, ενώ μετά την Κέρκυρα, διετέλεσε Προξενικός Λιμενάρχης Σιγκαπούρης, Διοικητής της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. (Ηγουμενίτσα) και Σύνδεσμός του Λ.Σ. στο ΓΕΕΘΑ.

Ο απερχόμενος Κεντρικός Λιμενάρχης, Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Ζαραζάνης, αναβαθμίζεται κι αναλαμβάνει καθήκοντα υποδιοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, με έδρα τον Βόλο.

Τις επόμενες ημέρες συνεδριάζει το Συμβούλιο Θέσεων ευθύνης και αναμένονται αλλαγές σε αρκετά Λιμεναρχεία μεταξύ των οποίων και αυτά της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση