Ευκαιρία: Πωλείται εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 07:48 Ευκαιρία: Πωλείται εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Λαμίας

Γνωστό κατάστημα, με λειτουργία πολλών ετών και σταθερή πελατεία, πωλείται λόγω συνταξιοδότησης.

Πρόκειται για το κατάστημα "Αλλοίμονος Παύλος", το οποίο λειτουργεί στην καρδιά της αγοράς της πόλης, από το 1990 μέχρι και σήμερα, με επιλεγμένη γκάμα προϊόντων και έχει αποκτήσει σταθερή πελατεία τόσο από τη Λαμία, τα περίχωρα και την ευρύτερη περιοχή.

Το εμπορικό διαθέτει Ενδύματα - Υποδήματα - Είδη Ταξιδίου και άλλα είδη ιδιαίτερα χρήσιμα για εργασία, καθημερινή χρήση, αλλά και ρούχα για καλό ντύσιμο.

Το κατάστημα "Αλλοίμονος Παύλος" βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Λεωσθένους 23, όπου γίνεται και η κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην πόλη της Λαμίας.

Στη αδιάλειπτη λειτουργία των 34 ετών το κατάστημα έχει με την διευρυμένη γκάμα προϊόντων και την ποιότητα που διαθέτει έχει αποκτήσει σταθερή πελατεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Οι ιδιοκτήτες του το "υπηρέτησαν" όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη και πολύ μεράκι, ωστόσο τώρα λόγω συνταξιοδότησης θα πρέπει να το αφήσουν και θέλουν να περάσει σε "καλά χέρια", που θα το προσέχουν και θα το φροντίζουν με το ίδιο μεράκι.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αποτελεί μια καλή ευκαιρία για επένδυση εάν κάποιος θέλει να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, με μια επιχείρηση που μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με επιτυχία όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να τηλεφωνούν 6975858124 (Παύλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση