Σύλληψη αλλοδαπού σε περιοχή της Στυλίδας με 22 δενδρύλλια κάνναβης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 08:00 Σύλληψη αλλοδαπού σε περιοχή της Στυλίδας με 22 δενδρύλλια κάνναβης

Αναζητείται και 30χρονος Λαμιώτης για διακίνηση ναρκωτικών…

Ένας 22χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (2/9) σε περιοχή της Στυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.

Με τις ίδιες κατηγορίες μάλιστα αναζητείται ένα ακόμη άτομο 30 ετών στο σπίτι του οποίου στη Λαμία, οι αστυνομικοί βρήκαν διάφορα ευρήματα.

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση κάνναβης.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Ασφάλειας αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν σε αγροικία των ανωτέρω, 22 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,55 μέτρων.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δευτέρου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας και αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 142 γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο 22χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση