Πρόλαβαν την πυρκαγιά στην Ανθήλη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 16:50 Πρόλαβαν την πυρκαγιά στην Ανθήλη (ΦΩΤΟ)

Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που ξεκινούσε φωτιά στον οικισμό των Ρομά…

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη Λαμίας για πυρκαγιά σε ξερά χόρτα δίπλα στις παράγκες.

Άμεσα στο σημείο επενέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και η Πολιτική προστασία του Δήμου Λαμιέων, μαζί με την Αστυνομία.

Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση των μέσων πυρόσβεσης, δεν επέτρεψε στην πυρκαγιά να επεκταθεί και γλυτώσαμε επικίνδυνες καταστάσεις.

Πάντως να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εκδηλώθηκε φωτιά στον συγκεκριμένο οικισμό. Κάποιες μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ξεκινήσει και από τις ρευματοκλοπές που πραγματοποιούν κάποιοι κάτοικοι του οικισμού με αυτοσχέδια καλώδια που βρίσκονται εκτεθειμένα στον αέρα ή και ανάμεσα σε ξερά χόρτα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση