Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε εργαζόμενη κοπέλα σε cafe - Προσοχή στις διαβάσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 09:20 Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε εργαζόμενη κοπέλα σε cafe - Προσοχή στις διαβάσεις!

Παράσυρση πεζής είχαμε το πρωί της Τετάρτης (4/9) στην πλατεία Πάρκου, ευτυχώς χωρίς να έχουμε σοβαρό τραυματισμό.

ΙΧΕ παρέσυρε νεαρή εργαζόμενη σε καφέ επί της άνω διάβασης πεζών στο ύψος του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς. Η κοπέλα επιχείρησε με το δίσκο να διασχίσει το οδόστρωμα και βρέθηκε στο καπό του αυτοκινήτου, ευτυχώς χωρίς να έχει χτυπήσει σοβαρά.

Προληπτικά ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για ακτινογραφία στο πόδι.

Το συγκεκριμένο ατύχημα στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει και πάλι η κουβέντα για τη σωστή χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών.

Η συγκεκριμένη διάβαση είναι ακριβώς μετά τη στροφή του ημικυκλίου της πλατείας με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει περιορισμένο χρόνο αντίδρασης, ειδικά αν δεν έχει την προσοχή του μπροστά, όπως φαίνεται ότι συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πρόσφατα (6/2/24) δυστυχώς στην πιο κάτω διάβαση που βρίσκεται μεταξύ του τριγώνου και της πλατείας (αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία με το ασθενοφόρο), είχαμε την παράσυρση ηλικιωμένου, ο οποίος μετά από λίγους μήνες ταλαιπωρίας σε ΜΕΘ και Κέντρα Αποκατάστασης έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Χωρίς να αναιρεί την ευθύνη των οδηγών να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, ειδικά όταν κινούνται εντός των πόλεων, πρέπει και οι διαβάσεις να βρίσκονται σε σημεία με καλή ορατότητα, πρωτίστως για την ασφάλεια των ίδιων των πεζών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση