Αθώος ο 60χρονος που είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδερφής του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 19:37 Αθώος ο 60χρονος που είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδερφής του

Του είχαν επιβληθεί και περιοριστικοί όροι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση…

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας 60χρονος από την περιοχή της Λοκρίδας που είχε συλληφθεί στις 16/8 και είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της αδελφής του.

Η εξέταση της υπόθεσης από το Αυτόφωρο είχε ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου και είχε διακοπεί για τις 4 Σεπτεμβρίου καθώς έλειπε το ιατρικό πιστοποιητικό από το Κέντρο Υγείας όπου είχε διακομιστεί η καταγγέλλουσα.

Κάποιο νέο στοιχείο δεν προσκομίστηκε που να πιστοποιεί την άσχημη συμπεριφορά του 60χρονου σε βάρος της αδερφής του και το Δικαστήριο τον έκρινε αθώο.

Σημειώνουμε ότι σε βάρος του 60χρονου και μέχρι να ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία, του είχε επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος να μην προσεγγίζει την αδερφή του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση