Προκήρυξη κενών θέσεων για εισαγωγή μαθητών στο 4ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 13:18 Προκήρυξη κενών θέσεων για εισαγωγή μαθητών στο 4ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Λαμίας

Συνολικά 10 σε Α’ και Γ’ Λυκείου…

Τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν στις δύο από τις τρεις τάξεις του σχολείου, μετά την εξάντληση του πίνακα επιλαχόντων/ουσών, για το σχολικό έτος 2024-25, προκηρύσσει η Διεύθυνση του 4ου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Λαμίας.

Αναλυτικά:

• έξι (6) θέσεις μαθητών/τριών στην Πρώτη (Α΄) τάξη Λυκείου,

• μηδέν (0) θέσεις μαθητών/τριών στη Δεύτερη (Β΄) τάξη Λυκείου, και

• τέσσερις (4) θέσεις μαθητών/τριών στην Τρίτη (Γ΄) τάξη Λυκείου του Σχολείου μας.

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Σχολείου την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:00 π.μ. υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης του Σχολείου.

Όπως ενημερώνει η Διευθύντρια του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, Βασιλική Ηλιοπούλου, οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2025 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2025 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση κατατίθενται:

• με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων (επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου), στο σχολείο ή

ηλεκτρονικά (μέσω της ψηφιακής πύλης docs.gov.gr) στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει να υποβληθούν :

• Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση και από τους δύο (2) γονείς-κηδεμόνες, και

• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09.00 π.μ.

Υπόδειγμα της Αίτηση - Υπεύθυνης Δήλωσης: ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση