Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Π.Ε. Φθιώτιδας καλωσορίζουν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 13:52 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Π.Ε. Φθιώτιδας καλωσορίζουν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα για την Π.Ε. Φθιώτιδας να φιλοξενούμε για ακόμα μια φορά το εμβληματικό ΕΚΟ Rally Acropolis, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC)», σημειώνει σε δήωσή του Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, που συμμετέχει στο βίντεο καλωσορίσματος της Περιφέρειας Στερεάς για το Ράλλυ των Θεών.

Ο κ. Σανίδας μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Αποστολόπουλο και Χρήστο Γεωργίου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Ηλία Καλτσά και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Ταξίδη, προσκαλούν τον φίλαθλο κόσμο να ζήσει τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την παράκληση να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση