Λαμία: Ελεύθερος ο 22χρονος αλλοδαπός με τα δενδρύλλια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 07:36 Λαμία: Ελεύθερος ο 22χρονος αλλοδαπός με τα δενδρύλλια

Είχαν εντοπιστεί σε αγροικία στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας…

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 22χρονος Αφρικανός που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (2/9) σε περιοχή της Στυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.

Ο νεαρός πιάστηκε με 22 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 1,5 μέτρο και οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε περιλάμβαναν και τη διακίνηση.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και 30χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας και αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 142 γραμμαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση