Λαμία: Κατάληψη πεζοδρομίου από κομμένα κλαδιά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 21:09 Λαμία: Κατάληψη πεζοδρομίου από κομμένα κλαδιά (ΦΩΤΟ)

Χωρίς να ειδοποιηθεί ο Δήμος έβγαλαν ότι κλάδεψαν στο οικόπεδο τους, κλείνοντας την αρχή της Λεωνίδου!...

«Δυστυχώς έχει χαθεί το μέτρο. Ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει και στο τέλος φυσικά για όλα φταίει ο δήμος».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων Κώστα Κερπινιώτη, που το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) ήρθε αντιμέτωπος με το θέαμα που βλέπετε στις φωτογραφίες, σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης. Συγκεκριμένα στην αρχή της οδού Λεωνίδου, κάποιος συμπολίτης μας γέμισε το πεζοδρόμιο με κομμένα κλαδιά χωρίς φυσικά να μπει στον κόπο να ειδοποιήσει το Δήμο.

«Ο Δήμος Λαμιέων ποτέ δεν έχει αρνηθεί να βοηθήσει τους δημότες που καθαρίζουν τα οικόπεδά τους. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται όποτε βολεύει τον καθένα. Και σε καμία περίπτωση απροειδοποίητα δεν μπορεί να γεμίζουν τους δρόμους με ότι πετάνε από το σπίτι τους και την αυλή τους», προσθέτει ο κ. Κερπινιώτης που κάλεσε τη δημοτική Αστυνομία προς αναζήτηση του υπαίτιου.

Σε περίπτωση που ανευρεθεί θα επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση