Τσουχτερά πρόστιμα στη Θεσσαλία για άναμμα φωτιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 23:07 Τσουχτερά πρόστιμα στη Θεσσαλία για άναμμα φωτιάς

38 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε 24 ώρες…

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.927,5€ επιβλήθηκε σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε Έλληνα, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Γαλήνη, του Δήμου Κιλελέρ, στην Λάρισα.

Αντίστοιχα διοικητικό πρόστιμο 1.546,87€, επίσης σήμερα επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Τρικάλων, σε Έλληνα, για θερμές εργασίες εντός υπαίθριου χώρου, προκαλώντας πυρκαγιά, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Πλατάνου, του Δήμου Τρικκαίων, στα Τρίκαλα.

Συνολικά, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 29 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη εννέα (9).

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση