Φθιώτιδα: Χτύπησε αγριογούρουνο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 18:14 Φθιώτιδα: Χτύπησε αγριογούρουνο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο

Τραυματίας η συνοδηγός του οχήματος…

Ένα ακόμη τροχαίο με αγριογούρουνο σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Στυλίδας και συγκεκριμένα στην 11η χ/θ στο ύψος του Αυλακίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Πέμπτη (5/9).

Το άγριο ζώο ‘’έκλεισε το δρόμο’’ σε ΙΧΕ που κινούνταν προς Στυλίδα, με αποτέλεσμα ο 44χρονος οδηγός του να μην μπορέσει να το αποφύγει, ενώ μετά το χτύπημα πάνω στο άγριο ζώο το αυτοκίνητο εξετράπη δεξιά της πορείας του πέφτοντας σε δέντρο.

Συνέπεια των ανωτέρω ήταν εκτός από τις σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, η συνοδηγός του οχήματος.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Στο σημείο εκτός από την αστυνομία, που χρειάστηκε να διευθετήσει για μία περίπου ώρα την κίνηση μιας και η μία λωρίδα είχε καταληφθεί από το ακινητοποιημένο όχημα και το δέντρο, έφτασε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής, που προχώρησε στη συνέχεια σε πλύση του οδοστρώματος.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση