Πότε θα γίνουμε άνθρωποι;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 17:58 Πότε θα γίνουμε άνθρωποι;

Εδώ κι αρκετά χρόνια ο Δήμος Λαμιέων σε μια προσπάθεια να φύγουν οι διάφορες ανακοινώσεις κι αφίσες από τις κολώνες, έχει διαμορφώσει ειδικούς μεγάλους χώρους ανακοινώσεων σε κεντρικά και περιφερειακά σημεία της πόλης προς εξυπηρέτηση των δημοτών, ενώ υπάρχει και διαδικασία αδειοδότησης για τοποθέτηση διαφημιστικών και σε άλλα μέρη.

Δυστυχώς η «αφισορύπανση» δε σταμάτησε ποτέ, παρά και την απειλή προστίμων από την εκάστοτε δημοτική αρχή. Αυτή την περίοδο που υπάρχει η αναζήτηση σπιτιών για τους φοιτητές που πέρασαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία, έχουμε την «ενοικιαζο-ρύπανση».

Δεκάδες ενοικιαστήρια κίτρινα - λευκά, τοποθετούνται ακόμη και στις κολώνες του κέντρου της πόλης και όχι απλά με σελοτέιπ ώστε να ξεκολλήσουν και να καθαρισθούν εύκολα και γρήγορα, αλλά κανονικά με κόλλα όπως οι αφίσες!

Ο Δήμος θα πρέπει να αντιδράσει κι όχι μόνο να τα καθαρίσει αλλά και να πάρει τα τηλέφωνα των ιδιοκτητών και να βεβαιώσει το πρόστιμο που προβλέπεται μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας.

Άλλωστε αυτοί που τα έβαλαν είναι βέβαιο ότι είναι και οι πρώτοι που παραπονιούνται για το πόσο άσχημη και βρώμικη πόλη είναι η Λαμία! Κι αν τους πεις για τη δική τους συνεισφορά στη ρύπανση, είναι βέβαιο ότι θα το αντικρούσουν λέγοντας «έλα μωρέ από ένα χαρτάκι βρώμισε η πόλη;». Με την ίδια λογική κι ο συμπολίτης μας που έκλεισε χθες το απόγευμα την αρχή της οδού Λεωνίδου βγάζοντας ότι τον ενοχλούσε από την αυλή του «ένα κλαδάκι» μπορεί να πει ότι έβγαλε. «Αυτό σας χάλασε την αισθητική της πόλης;…»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση