Τελευταίο μπάνιο για Λαμιώτη στο Λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 08:06 Τελευταίο μπάνιο για Λαμιώτη στο Λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από διερχόμενους πολίτες…

Η πρωινή βόλτα και το θαλάσσιο μπάνιο στο Λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας, αποδείχτηκε μοιραίο για 87χρονο από τη Λαμία, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 11:00’ το πρωί της Πέμπτης (5/9) από διερχόμενους πολίτες.

Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Στυλίδας συνοδεία γιατρού, έφτασε γρήγορα στο σημείο και προσπάθησαν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα με αρνητικά, δυστυχώς, αποτελέσματα.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν, διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο περίπου σημείο, πριν από ένα περίπου μήνα είχε ανασυρθεί επίσης νεκρός ένας 66χρονος κάτοικος Αγίας Μαρίνας, ενώ δυστυχώς και φέτος ήταν εκατοντάδες και πάλι τα τραγικά περιστατικά με απώλειες ανθρώπων στις Ελληνικές θάλασσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση