Ξαφνική μετακίνηση του Ταξίαρχου Γερογιάκομου από την Εύβοια στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 12:56 Ξαφνική μετακίνηση του Ταξίαρχου Γερογιάκομου από την Εύβοια στη Λαμία

Είχε τοποθετηθεί επικεφαλής στο νησί τον Απρίλιο του 2022…

Ξαφνική αλλαγή ηγεσίας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, με τον επικεφαλής Ταξίαρχο Αθανάσιο Γερογιάκομο να μετακινείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στη Λαμία, ως βοηθός του ΓΕΠΑΔ Ταξίαρχου Γιώργου Καραχάλιου.

Η συγκεκριμένη μετακίνηση στα χαρτιά μπορεί να θεωρηθεί ως αναβάθμιση, ουσιαστικά όμως θέτει «στο ψυγείο» έναν ικανότατο αξιωματικό όπως ο κ. Γερογιάκομος, ο οποίος να θυμίσουμε ότι κατάγεται από το Βαθύκοιλο Φθιώτιδας.

Στα 2,5 σχεδόν χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της Δ.Α. Εύβοιας ο κ. Γερογιάκομος (από τον Απρίλιο του 2024), οι αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού είχαν αρκετές επιτυχίες, παρά την υποστελέχωση που αντιμετωπίζουν τα περιφερειακά κυρίως τμήματα. Κατά γενική ομολογία των συναδέλφων του η παρουσία του ήταν σημαντική και έχαιρε της εκτίμησής τους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ταξίαρχος δεν είναι άνθρωπος που θα έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί και θα ωραιοποιούσε ποτέ τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι αστυνομικοί «στην όαση μη εγκληματικότητας» της επαρχίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συγκεκριμένη ‘’ανορθόδοξη’’ μετακίνηση μερικούς μήνες πριν τις κρίσεις, πάρθηκε σε επίπεδο Αρχηγού σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία.

Στη θέση του κ. Γερογιάκομου φέρεται να αναλαμβάνει ο νυν Διευθυντής στη Διεύθυνση Πληροφορικής /Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Πελεκάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση