Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αντίνιτσας στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 13:00 Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αντίνιτσας στη Λαμία

Πανηγυρίζει το Σαββατοκύριακο η ιστορική ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης.

          Η Ιερά Μονή Αντινίτσης ετοιμάζεται με λαμπρότητα να εορτάσει την μεγάλη Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου.

          Οι φετινοί εορτασμοί θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00π.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Σώζοντος που βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο Λαμίας-Δομοκού (μετά τα πρατήρια καυσίμων της Shell) με πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.

          Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 7.00μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Συμεών θα χοροστατήσει στον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, που θα τελεσθεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής μας και θα προεξάρχει της Λιτανείας της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Αντινίτσης. 

          Την Κυριακή το πρωί στο Καθολικό της Μονής θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλου της Μητροπόλεως μας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου.

          Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής ώρα 6.30μ.μ. με τον Μεθέορτο Εσπερινό και Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκου.

          Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Εκ της Ιεράς Μονής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση