Η εκπαιδευτικός Βανέσα Παρμενοπούλου στο Greek Teachers Programme του CERN

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 14:08 Η εκπαιδευτικός Βανέσα Παρμενοπούλου στο Greek Teachers Programme του CERN

Η εκπαιδετικός Βανέσα Παρμενοπούλου, Μοριακός Βιολόγος και Γενετίστρια, M.Sc., Ph.D., που κατά το τρέχον σχολικό έτος υπηρετεί στο 6ο ΓΕΛ Λαμίας, ήταν μεταξύ των 72 εκπαιδευτικών που επιλέχθηκαν φέτος, ανάμεσα σε πλήθος αιτήσεων, για να συμμετάσχουν σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς στο CERN.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε 2 φάσεις στις 25– 28 Αυγούστου 2024 και 28 – 31 Αυγούστου 2024, στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής ήταν ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις, επιτόπιες επισκέψεις, εκθέσεις και πρακτικά εργαστήρια ώστε να εισαχθούν οι συμμετέχοντες στη φυσική σωματιδίων αιχμής.

Στόχος ήταν οι συμμετέχοντες που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα να αποτελέσουν πρεσβευτές, οι οποίοι θα μεταφέρουν τη νέα γνώση στην επόμενη γενιά φυσικών, μηχανικών και ειδικών πληροφορικής.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση