Διαγράφηκε από το ΔΣ Εργαζομένων του ΓΝ Χαλκίδας ο νοσηλευτής που κακοποιούσε τη γυναίκα του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 12:24 Διαγράφηκε από το ΔΣ Εργαζομένων του ΓΝ Χαλκίδας ο νοσηλευτής που κακοποιούσε τη γυναίκα του

Τον αντικαθιστά το ίδιο το θύμα!...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ανακοίνωσή του, καταδίκασε «απερίφραστα την ενδοοικογενειακή βία, τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό που δέχθηκε η συνάδελφος από το σύζυγό της».

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του στέκεται στο πλευρό της και μάλιστα μετά τις εικόνες κακοποίησης που μεταδόθηκαν σε δημοσιογραφική εκπομπή θεωρούν αδιανόητη την οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του!

«Η στάση του δεν συνάδει με την ιδιότητα του μέλους του σωματείου μας. Με απόφαση ΔΣ διαγράφεται από μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και από μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας», αναφέρουν.

Σύμφωνα με το eviatop μετά την διαγραφή του νοσηλευτή από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, την θέση του παίρνει η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού που δεν είναι άλλη από την σύζυγο του η οποία ήταν στον ίδιο συνδυασμό και κατήγγειλε τα όσα φοβερά είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση