Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που πήρε χρήματα από ηλικιωμένη για μαϊμού - τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 12:34 Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που πήρε χρήματα από ηλικιωμένη για μαϊμού - τροχαίο

Ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος είναι θύμα απάτης…

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Κάρυστο έχοντας πάρει 1.000 ευρώ από ηλικιωμένη για να σώσει υποτίθεται τον αδελφό της από ατύχημα που υπέστη σε τροχαίο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι κι εκείνος θύμα απατεώνων από Βουλγαρία που τον έστειλαν για εισπράξεις χρημάτων στην Κάρυστο.

Ισχυρίστηκε ότι μέσω facebook είχε συνεργασία με μία εταιρεία ξυλείας από τη Βουλγαρία οι οποίοι του ζήτησαν να ελέγχει τις δουλειές τους στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο πήγε και στην Κάρυστο.

Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισής του, ο 40χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο φρουρούμενος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση