Στο Υπουργείο Τουρισμού η Αντιδήμαρχος Έμι Αργυροπούλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 15:49 Στο Υπουργείο Τουρισμού η Αντιδήμαρχος Έμι Αργυροπούλου

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού για την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Λαμιέων Ευθυμία (Έμι) Αργυροπούλου.

Στο Υπουργείο Τουρισμού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/9) η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευθυμία (Έμι) Αργυροπούλου, όπου είχε συνάντηση εργασίας με την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κα Βασιλική Κουτσούκου.

«Συζητήσαμε σχετικά με το Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό σε ό,τι αφορά τον Δήμο μας, το οποίο μάλιστα θα είναι σε ανοικτή διαβούλευση μέχρι τις 15/9 και οι απόψεις του Δήμου θα κατατεθούν εγγράφως στις αρμόδιες αρχές. Στη συνάντησή μας επίσης μιλήσαμε και για θέματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και την ευχαριστώ θερμά για την εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση...», δήλωσε στο LamiaReport η κ. Αργυροπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση