Διακοπές ρεύματος Σάββατο και Δευτέρα στην περιοχή του Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 08:24 Διακοπές ρεύματος Σάββατο και Δευτέρα στην περιοχή του Δομοκού

Αναλυτικά οι ώρες…

Το Πρακτορείο Δομοκού του ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε τις παρακάτω διακοπές ρεύματος για το Σάββατο 7 και την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 σε περιοχές του Δήμου Δομοκού.

Αναλυτικά, το Σάββατο 7/9 από τις 08:00’ το πρωί έως τις 08:30’ και από τις 12:00’ το μεσημέρι μέχρι τις 12:30’ στα χωριά Λεύκα, Καρυές, Πολυδένδρι και στις Φυλακές Δομοκού.

Τη Δευτέρα 9/9 από τις 08:00’ το πρωί έως τις 15:00’ το μεσημέρι στα χωριά Σοφιάδα Πετρίλια και τα αρδευτικά των περιοχών αυτών.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση