Πένθος για το θάνατο Λαμιώτη επαγγελματία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 07:50 Πένθος για το θάνατο Λαμιώτη επαγγελματία

«Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία 88 ετών, ο γνωστός Λαμιώτης φανοποιός Γιώργος Καραγιάννης.

Επί πολλά έτη διατηρούσε το συνεργείο του στη Λαμία, από όπου περάσαν αμέτρητα αυτοκίνητα για πέντε σχεδόν δεκαετίες. Η συνέπεια και οι γνώσεις για τη δουλειά του ξεχώριζαν και τον είχαν κάνει γνωστό σε όλη τη Φθιώτιδα.

Η κόρη του Ιωάννα, είναι συνάδελφος δημοσιογράφος στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ενώ η άλλη του κόρη η Χρυσάνθη, είναι γνωστή για τους αγώνες της για τα δικαιώματα και την προστασία των αδέσποτων ζώων. Ο γιος του Χρήστος είναι στο χώρο των αυτοκινήτων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, θα γίνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση