Κάμερα κατέγραψε τροχαίο σε φανάρια στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 16:00 Κάμερα κατέγραψε τροχαίο σε φανάρια στη Λαμία

ΙΧΕ εμβόλισε τρία αυτοκίνητα που περιμέναν το «πράσινο»…

Καραμπόλα με την εμπλοκή τεσσάρων αυτοκινήτων, είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου περίπου στις 15:10’ στα φανάρια της Νέας Μαγνησίας Λαμίας.

ΙΧΕ, μάρκας Nissan με οδηγό έναν 54χρονο, δεν υπολόγισε σωστά την ταχύτητα που προσέγγισε τα φανάρια - που μόλις είχε ανάψει πράσινο - και έπεσε με δύναμη σε τζιπ που ήταν το πρώτο σταματημένο όχημα. Αυτό με τη σειρά του χτύπησε το μπροστινό, ένα Opel και το τελευταίο ίσα που ακούμπησε το πρώτο αυτοκίνητο της ουράς που είχε βάλει ήδη μπρος να ξεκινήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς από την καραμπόλα είχαμε μόνο υλικές ζημιές, αν και ο συνοδηγός του υπαίτιου οχήματος έφερε γρατσουνιές από τα τζάμια. Επιπλέον στο τζιπ επέβαινε ζευγάρι με την κόρη τους και τα δυο τους εγγόνια. Ευτυχώς όλοι τους βγήκαν αγρατσούνιστοι από το αυτοκίνητο όπως και ο οδηγός του Opel.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς να πάρει άτομο για τα Επείγοντα, ενώ το συμβάν κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Συνεργείο του Δήμου Λαμιέων, ανέλαβε να ρίξει υλικό – τσιμέντο – καθώς το οδόστρωμα είχε γεμίσει με λάδια και άλλα υγρά αυτοκινήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση