Μπουρίνι έπληξε τη Λαμία και τη Φθιώτιδα – Έπεσαν δέντρα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 16:05 Μπουρίνι έπληξε τη Λαμία και τη Φθιώτιδα – Έπεσαν δέντρα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Απροσπέλαστος ο φουσκωμένος Ξηριάς…

Ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, σάρωσε το βράδυ του Σαββάτου (7/9) αρχικά τη Βόρεια Φθιώτιδα στην περιοχή του Δήμου Δομοκού και στη συνέχεια την πρωτεύουσα Λαμία, όπου οι περισσότεροι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, από την ισχυρή βροχόπτωση.

Η βροχή που ξεκίνησε στις 21:45’ στη Βόρεια Λαμία, έφτασε να πέφτει με ραγδαιότητα που άγγιξε τα 210 mm/hr στις 22:10’ ρίχνοντας συνολικά 15 τόνους ανά στρέμμα μέσα σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό του meteo.

Δείτε βίντεο:

Συνέπεια της κακοκαιρίας ήταν να σβήσουν για λίγο τα φώτα, να δημιουργηθούν προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας ειδοποιήθηκε για την πτώση δέντρων, σε πλατεία Διάκου, Λεωνίδου και οδό Αθηνών στη Νέα Άμπλιανη. Στην οδό Παπαφλέσσα δέντρο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ.

Δείτε βίντεο με τις ενέργειες των πυροσβεστών:

Δεν έλειψαν και οι πτώσεις σοβάδων από κτίρια, όπως στην οδό Χατζοπούλου, που έπεσαν μάλιστ απάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη Λαμία:

(Οδός Διάκου)

(Οδός Λεωνίδου)

(Οδός Παπαποστόλου - ΔΕΥΑΛ)

(Οδός Θερμοπυλών)

(Φανάρια ΔΕΗ)

(Ξηριάς)

Δείτε εικόνα από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα στην περιοχή μας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση